Tijdens jouw studie werkervaring op doen?

Start bij ons als Analyst of Intern

Ben je een ambitieuze student die een masterscriptie wilt combineren met een consultancy stage? Of ben je op zoek naar een studie gerelateerde bijbaan om praktijkervaring in de financiële dienstverlening op te doen? Dan zijn we op zoek naar jou!

I wanted to join a relatively small company which could facilitate a tailor made (personal) development program.

Je kunt als student ontdekken waar je interesses liggen en de richting bepalen voor de eerste stap in jouw carrière. Het is een mooie opstap naar een Consultant positie na het behalen van jouw masterdiploma. Onze ervaren consultants begeleiden jou zodat je je kunt ontwikkelen tot Consultant. Je neemt deel aan kennisdeelsessies, afdelingsvergaderingen, ontwikkelingssessies. Uiteraard staan ook de vrijdag-middag-borrels en de jaarlijkse legendarische Zanders Trip op het programma!

Scriptiestage (Intern):

Bij ons is het mogelijk om jouw wetenschappelijke scriptie te combineren met de praktijk. Hierdoor ontdek je de praktische relevantie van jouw studie. Door het onderwerp direct in de praktijk te testen, zie je de impact die jouw onderzoek heeft op het bedrijfsleven, bankwezen en/of publieke sector. Jouw scriptiebegeleider, expert in het vakgebied, helpt je bij het onderzoek en het bewaken van de deadlines. Tijdens een scriptiestage werk je vijf dagen in de week op ons kantoor in Bussum. Vier dagen in de week werk je aan je scriptie, één dag in de week ondersteun je jouw collega’s met financiële projecten. Door het oplossen van financiële vraagstukken ontdek je hoe het is om als Consultant bij Zanders te werken. Gedurende het hele jaar zijn er mogelijkheden voor een scriptiestage.

Werkstudentschap (Analyst):

Onze Consultants hebben in het verleden gekozen voor een werkstudentschap omdat ze de relevantie van hun studie in de praktijk wilde onderzoeken. Als Analyst ondersteun je enerzijds collega’s bij externe projecten, anderzijds werk je aan waardevolle interne projecten. Je kunt dus direct een impact maken op het eindresultaat voor onze klanten en onze interne bedrijfsvoering. Zo krijg je een goed beeld van de services, missie en ambities van Zanders. Tegelijkertijd ontdek je wat de verwachtingen zijn van een Consultant, zonder dat je direct fulltime aan de slag gaat Gedurende het hele jaar door is er voor jou de mogelijkheid parttime te werken naast je master. Als Analyst heb je een flexibel aantal werkuren per week (minimaal 16 uur per week).

project icon

Stap 1
Online solliciteren

project icon

Stap 2
Screening

project icon

Stap 3
Interview

Klaar voor een professionele carrière als Intern of Analyst?