Afgestudeerd en klaar om jouw carrière te starten?

Start bij ons als Consultant

Je hebt je masterdiploma behaald... En klaar voor een carrière in de financiële consultancy! Heb je altijd al willen werken in een inspirerende werkomgeving waar naast je eigen professionele ontwikkeling en ambitie, waardering, vrijheid en plezier ook hoog in het vaandel staan? Start je carrière dan bij ons!

Start of my career after obtaining my master Quantitative Finance

Behind every great CFO…

Bij ons krijg je vanaf dag één de verantwoordelijkheid om onze klanten actief te adviseren. Je hebt daardoor direct impact op het eindresultaat en je ontwikkelt jezelf snel. Samen met jouw (ervaren) collega’s zoek je naar de beste, vaak innovatieve, oplossing voor de complexe opdrachten die we ontvangen van financiële instellingen, grote corporates en instellingen in de publieke sector.

…there’s a great consultant

Als internationaal niche consultancy kantoor bieden we je de mogelijkheid een breed scala aan projecten te doen. Door samen te werken in verschillende teams op verschillende projecten, ontdek je hoe jij jouw carrière wil vormgeven. De eerste twee jaar krijg je een mentor toegewezen die Zanders goed kent en een sparringpartner voor je is gedurende de start van jouw carrière.

Zanders Talent Program

Als Consultant neem je deel aan het Zanders Talent Program (ZTP). Binnen het jaar durende programma volg je met al onze startende consultants (uit Nederland, Zwitserland, België en het Verenigd Koninkrijk) diverse trainingen gericht op consultancy, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Ook krijg je training om het CFA level 1 certificaat te behalen. Met het ZTP geef je jouw carrière een vliegende start en bouw je direct een netwerk op. Je leert met en van elkaar. Het gevoel van saamhorigheid tijdens het programma zorgt ervoor dat je veel leert van de organisatie en de lijntjes om advies te vragen kort zijn. Wil je in succesvolle teams werken met gedreven, enthousiaste en intelligente consultants? Gedurende het hele jaar kun je starten als Consultant!

project icon

Stap 1
Online solliciteren

project icon

Stap 2
Screening

project icon

Stap 3
Interview

Klaar voor een professionele carrière als Consultant?