Wil je jouw carrière verder ontwikkelen?

Start bij ons als professional

Bij steeds meer inhoudelijke kennis en ervaring ontstaan ook nieuwe kansen en uitdagingen.

Binnen de publieke sector (PS) opereer je relatief snel op een hoog niveau binnen de organisatie, omdat onze tak van sport niet tot de kernexpertise van deze klantgroep behoort.

Behind every great CFO…

Als Senior Consultant van Zanders verdiept je ontwikkeling zich binnen je expertisegebieden, aan de hand van je inhoudelijke kennis. Tijdens het uitvoeren van projecten krijg je meer verantwoordelijkheid, daarnaast doe je ervaring op met accountmanagement en business development. De Manager vervult bij Zanders de rol waarin ontwerp, onafhankelijkheid en analyse centraal staan. Je bent in staat de behoeften, zorgen en perspectieven van de klant te onderkennen en deze te vertalen naar toepasbare, vooruitstrevende oplossingen.

…there’s a great consultant

Als Senior Manager van Zanders word je beschouwd als expert van bepaalde onderdelen. De organisatie erkent de expertise waardoor je in staat bent om een visie en strategie in praktijk te brengen, en weet een beroep op je te doen wanneer creatief denken en een doelgerichte aanpak gewenst zijn. Zowel junior als ervaren consultants maken gebruik van jouw inhoudelijk kennis en je speelt een actieve rol bij de ontwikkeling van nieuwe projecten en klanten in de markt. Met de aansturing van een team van consultants en een actieve rol in de ontwikkeling van Zanders als onderneming, bereik je als Director nieuwe hoogten in professionele voldoening en verantwoordelijkheid. In nauwe samenwerking met de partners werk je – met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven – aan strategische plannen voor je afdeling en de organisatie. Het is een uitdaging om de diverse elementen goed binnen deze rol te verdelen.

project icon

Stap 1
Online solliciteren

project icon

Stap 2
Screening

project icon

Stap 3
Interview

Klaar voor een professionele carrière als professional?