IT Strategy Manager (NL)

Jouw functie

Als IT Strategy Manager ben je verantwoordelijk voor de interne IT organisatie, van strategie tot uitwerking. Je zorgt ervoor dat consultants optimaal kunnen werken en helpt ze daarnaast bij het formuleren van de IT strategie voor externe tools en platformen die ze in toenemende mate aanbieden (zoals bijvoorbeeld inside.zanders.eu).

Je vertaalt de strategie in projecten en stuurt deze aan, waarbij je technologische innovatie samen met de wensen van de eindgebruiker weet te vertalen naar praktische IT-oplossingen. Ondersteund door een IT & Office Manager en IT support medewerker, die jij aanstuurt, zorg je ervoor dat de dagelijkse helpdesk vragen opgelost worden. Hiervoor sta je dagelijks in contact met een externe IT dienstverlener, waarvoor je de pro-actieve schakel vormt en de vertaalslag maakt van een technisch verhaal naar begrijpelijke taal voor jouw collega’s.

Ieder kwartaal presenteer je enthousiast aan al je collega’s de huidige status van de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent. Ook andere tussentijds belangrijke updates communiceer je naar de organisatie. Tenslotte houd je controle over de kosten van de externe IT dienstverlener.

Om succesvol te zijn beschik je over

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van IT
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het coördineren van IT projecten en mensen aanzetten tot actie
  • Ervaring met Microsoft Azure, Office 365 en Sharepoint
  • Ervaring in een IT omgeving voor een consultancy bedrijf
  • Een servicegerichte instelling waarbij je denkt in mogelijkheden
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Nederlands is een pre
  • De bereidheid om onze andere kantoren in Antwerpen, Londen en Zurich te bezoeken indien de situatie hierom vraagt
  • Fulltime beschikbaarheid op de korte termijn

Wij bieden jou

Een functie die de ruimte biedt om zowel beleidsmatig als hands-on aan de slag te gaan in een ambitieuze, internationale en gezellige werkomgeving. Daarnaast hebben we goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals 29 vakantiedagen op fulltime basis en onze jaarlijkse Zanders Trip!

Wie wij zijn

Wij zijn een toonaangevend, onafhankelijk consultancy kantoor met drie expertisegebieden: Treasurymanagement, Risicomanagement en Corporate Finance. Sinds de oprichting in 1994 is Zanders uitgegroeid tot een internationaal gevestigde speler. Met meer dan 160 collega’s werken we vanuit onze kantoren in Nederland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, België en de Verenigde Staten. We adviseren multinationals, financiële instellingen en instellingen in de publieke sector.

Contact

Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief. Stuur jouw sollicitatie naar careers@zanders.eu

Wij zijn voor deze functie niet op zoek naar freelancers.

Voor meer informatie over deze positie of Zanders kun je contact opnemen met
Myrna Zwetsloot | HR Advisor | +31 35 692 89 89

By applying for a role at Zanders, you give us approval to use and retain your personal details. Taking into account Zanders’ nature of enterprise, you are expected to behave to a high moral standard. A Pre-Employment Screening (PES) by a third party is part of the application process.

Vragen over deze vacature?
Vraag Myrna Zwetsloot.

Bel +31 35 692 89 89
of stuur een e-mail

portret

Deel deze vacature