Financial Administrator (NL)

Jouw functie

Binnen ons team Accounting gebeurt het: zij houden onze organisatie draaiende op het gebied van financiële administratie. De gewerkte uren van onze consultants worden omgezet tot facturen en verstuurd naar de klanten, onze leveranciers worden betaald en al deze informatie wordt samengevoegd in (uitgebreide) rapportages. Als Financial Administrator begrijp je hoe al deze processen met elkaar te maken hebben en krijg je er energie van om hieraan bij te dragen!

Binnen jouw rol zorg je voor een tijdige en accurate registratie van facturen en declaraties. Je bereidt de betalingen voor en boekt de banken. Daarnaast ondersteun je bij maand- en jaarafsluitingen en andere voorkomende ad hoc werkzaamheden. Verder kijk je met een kritisch oog naar de werkprocessen en brengt waar mogelijk verbeteringen aan.

Om succesvol te zijn beschik je over

  • Een afgeronde Mbo opleiding op het gebied van Finance/Accounting
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke organisatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede kennis van Excel en Exact Globe
  • Sterke procesmatige en analytische vaardigheden
  • De vaardigheid om zeer secuur te werken

Wij bieden jou

Een leuke functie in een ambitieuze, internationale en gezellige werkomgeving. Je werkt samen met 5 collega’s in het accounting team voor verschillende (internationale) entiteiten waarin snel geschakeld wordt.

Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Bij voorkeur ben je per direct beschikbaar, en kun je in elk geval op maandag en donderdag werken. Daarnaast hebben we goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals 29 vakantiedagen op fulltime basis en de jaarlijkse Zanders Trip!

Wie wij zijn

Wij zijn een toonaangevend onafhankelijke consultancy kantoor met drie expertisegebieden: Treasurymanagement, Risicomanagement en Corporate Finance. Sinds de oprichting in 1994 is Zanders uitgegroeid tot een internationaal gevestigde speler. Met meer dan 160 collega’s werken we vanuit onze kantoren in Nederland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, België en de Verenigde Staten. We adviseren multinationals, financiële instellingen en instellingen in de publieke sector.

Leg je de lat hoog en wil je het beste uit jezelf halen? Dan is dit de functie voor jou!

Solliciteren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief.

Vragen over deze vacature?
Vraag Myrna Zwetsloot.

Bel +31 35 692 89 89
of stuur een e-mail

portret

Deel deze vacature