DevOps Engineer

We willen de ontwikkel- en productieprocessen van Zanders Solutions naar een hoger niveau tillen. Naast het efficiënter laten werken van onze ontwikkelaars omvat dit zeker ook het klaarstomen van onze CI/CD-pijplijnen voor een multi-tenant setup en het inregelen van processen om onze operatie perfect in kaart te brengen.

Het Solutions-team, dat voor onze clouddiensten verantwoordelijk is, bestaat op dit moment uit 8 professionals. De helft hiervan houdt zich met de techniek bezig. Daarnaast maken we regelmatig gebruik van externe ontwikkelaars. Onze collega’s van het Solutions-team werken, net als een typische startup, op informele manier samen aan nieuwe innovatieve tools. Dat doen ze vanuit Nederland, België, Polen en Zwitserland. Tegelijkertijd zijn we als onderdeel van Zanders omringd door enthousiaste collega’s die plezier in hun werk hebben. Iets wat ook bij ons het allerbelangrijkste is.

Sinds drie jaar leveren wij specialistische cloudoplossingen binnen ons kennisdomein om onze klanten operationeel te ontzorgen. Op dit moment is www.zandersinside.com met tientallen klanten het meest zichtbare kanaal, maar we werken achter de schermen hard aan integraties van onze diensten met partnersystemen. Onze moderne infrastructuur bestaat op momenteel uit een dertigtal microservices, welke door middel van Gitlab CI/CD pipelines, Terraform en Docker worden uitgerold naar Microsoft Azure-clouddiensten (databases, file storage en virtual machines met Docker Swarm). Kubernetes is nog geen noodzaak, maar wel de logische volgende stap.

Om onze klanten zowel meer producten als verdergaande integratie met treasury- en risicomanagementsystemen te kunnen bieden, willen we ons team uitbreiden. Onze ambitie is om de komende vijf jaar minimaal vijf keer zo groot te worden. Kom jij ons daarbij helpen?

 

Jouw functie

Je wordt verantwoordelijk voor de gehele infrastructuur; je bedenkt en implementeert wijzigingen in onze infrastructuur en bent op dat vlak de expert in het Solutions-team.

Werkzaamheden:

 • Onderhoud en uitbreiding van de automatische CI/CD-pijplijnen om de flexibiliteit van onze infrastructuur en de kwaliteit van onze producten te verbeteren, en het werk van ontwikkelaars te vergemakkelijken;
 • De efficiëntie en veiligheid van onze infrastructuur continu monitoren en verbeteren, waar nodig in samenwerking met onze ontwikkelaars;
 • Business continuity waarborgen d.m.v. adequate opslag-, backup- en restore-processen;
 • Technische integratietrajecten met collega-dienstverleners uitwerken en implementeren;
 • Nieuwe productontwikkelingsinitiatieven met Solutions- of Zanders-collega’s verrijken met jouw technische kennis.

 

Om succesvol te zijn beschik je over

 • Een bachelor- of masterdiploma in engineering, informatica, bedrijfsinformatica of gelijkwaardig vakgebied;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met DevOps, bij voorkeur in een omgeving met gevoelige klantinformatie;
 • Aantoonbare ervaring (vanuit werk of privé) met de belangrijkste componenten uit onze stack (Docker Swarm, Gitlab, Terraform);
 • Een voorkeur voor zelfstandig werken in een organisatie met korte lijnen, waarbij je goed in staat bent zelf structuur aan te brengen in je werk;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Voor deze functie is een EU-werkvergunning vereist.

 

Wij bieden jou

Een afwisselende baan, in een groeiende, ambitieuze organisatie met hoogopgeleide, gemotiveerde en overwegend jonge collega’s, waarbij zowel uitdenken als uitwerken van infrastructuur tot de kerntaken behoort. Uiteraard tegen een competitief salaris en met flexibele arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden.
Verder bieden we trainingen, goede koffie, gratis fruit, een jaarlijkse Zanders-trip naar een (verrassings-) locatie in Europa en andere uitjes en borrels!

 

Wie wij zijn

Sinds de oprichting in 1994 is Zanders uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend consultancy kantoor. Met meer dan 200 collega’s werken we vanuit onze kantoren in Nederland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, België, Zweden, Japan en de Verenigde Staten.

Wereldwijd ondersteunt Zanders organisaties met maatwerkadvies en het uitvoeren van proces- en systeemimplementatietrajecten op het vlak van treasury- en financieel risicomanagement. Onze groei naar 200 collega’s in 7 landen in de afgelopen 27 jaar is een duidelijk gevolg van onze nadruk op expertise en nauw, persoonlijk contact – zowel onderling als in onze klantrelaties.

 

De procedure

Zie jij jezelf al werken als DevOps Engineer bij Zanders? Dan zijn wij heel nieuwsgierig naar jou! Wil je eerst meer weten over deze uitdagende functie? Of heb je eerst behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Deborah Siahaija (Talent Acquisition Manager).

 

Vragen over deze vacature?
Vraag Deborah Siahaija.

Bel +31 35 692 89 89
of stuur een e-mail

portret

Deel deze vacature