Corporate Campus Recruiter

Geef talentvolle studenten en afgestudeerden een vliegende start in hun carrière! Je bent verantwoordelijk voor de werving van werkstudenten, scriptie stagiaires en startende consultants voor al onze kantoren in Europa. Leg je de recruitment-lat hoog en wil je het beste uit jezelf halen? Dan is dit de functie voor jou!

Jouw rol

Als je ’s ochtends binnenkomt kruip je met een goede kop koffie achter je laptop. Eerst neem je de binnengekomen sollicitaties door want nieuwe talenten spreken we natuurlijk graag zo snel mogelijk! Jij doet de eerste selectie en belt de geschikte kandidaten. Daarna bekijk je de overige mails in je mailbox. Hier zitten mails bij over interviews die je hebt ingepland en dat grote event dat jij, samen met je collega’s, organiseert. Welke kandidaten gaan door naar de volgende ronde en worden binnenkort jouw collega’s? En hoe ziet het event dat jullie organiseren eruit? Hoe adviseer je een manager die je vraagt hoe we de allerbeste kandidaten kunnen binden aan Zanders?

Voor het (online) event bedenk je samen met je collega’s een leuke case of gebruiken jullie de Escape Room om de studenten te verrassen. Jij zorgt er voor dat je voldoende collega’s beschikbaar hebt, dat de planning klopt en dat de catering een hapje & een drankje verzorgt ter afsluiting van deze enerverende dag.

Op de dag zelf verzorg je een presentatie, netwerk je met de studenten en vergeet je uiteraard niet om tussendoor even een leuke post te maken voor onze social media kanalen! Jij weet als geen ander hoe je Zanders en onze vacatures kunt promoten!

Na het event neem je contact op met de studenten die aanwezig waren, misschien zijn dit wel de collega’s die binnenkort bij ons starten! De resultaten hiervan koppel je terug in het overleg met de afdelingsmanagers. Samen bespreek je wie jullie gaan uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Na een succesvolle sollicitatieprocedure bel jij de kandidaat met het goede nieuws en voer je een arbeidsvoorwaardengesprek.

Verder heb je regelmatig overleg met verschillende studieverenigingen over de in-house dagen, diners en carrièrebeurzen die zij met ons organiseren. Ook organiseer je zelf unieke Zanders events, waarvoor je zelf studenten werft. Ook schrijf je de vacatureteksten en zorg je dat deze op de carrière- website en de juiste promotie kanalen zichtbaar zijn. Uiteraard heb je ook direct een paar potentiële kandidaten beschikbaar in de talent pool die je zelf hebt opgebouwd.

 

Om succesvol te zijn beschik je over:

 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 2 jaar ervaring opgedaan binnen recruitment en hebt de ambitie om jouw skills naar een hoger niveau te tillen;
 • Je werkt graag gestructureerd & procesmatig en behoudt goed overzicht;
 • Je voelt je op je gemak in een resultaatgerichte en een professionele omgeving;
 • Je hebt affiniteit met de studenten doelgroep;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Daarnaast ben je:

 • Representatief, enthousiast, analytisch en samenwerkingsgericht.
 • Oplossingsgericht en secuur in je werkzaamheden.

 

Wij bieden jou

 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • Een ambitieuze, dienstverlenende werkomgeving waarbij innovatie continu centraal staat
 • Een rol met veel ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen in Recruitment en Employer Branding
 • Een enthousiast HR-team bestaande uit 4 andere collega’s (Talent Acquisition Manager, Talent Acquisition Specialist, HR Manager en Senior HR Advisor). Dit team is verantwoordelijk voor HR & Recruitment van alle Zanders kantoren.
 • Flexibiliteit in het indelen van je werkdagen/werkplek (momenteel vooral thuiswerken. In het najaar 2021 verhuist het kantoor van Bussum naar Utrecht Centraal).
 • Enthousiaste en hulpvaardige collega’s, goede koffie, een jaarlijkse Zanders- trip naar een (verrassings-) locatie in Europa en andere uitjes en borrels!

 

Wie wij zijn

Sinds de oprichting in 1994 is Zanders uitgegroeid tot een internationaal gevestigde speler. Met meer dan 200 collega’s werken we vanuit onze kantoren in Nederland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, België, Zweden, de Verenigde Staten en Japan.

Onze consultants hebben een focus op treasury management, risk management en corporate  finance. Ze hebben een universitaire achtergrond in Econometrie, Wiskunde, Bedrijfskunde, Economie, Finance of een andere gerelateerde studie. We adviseren multinationals, financiële instellingen en instellingen in de publieke sector. Het belang van de cliënt staat hierbij altijd centraal; van strategie tot en met implementatie. Het is onze ambitie om de komende jaren, met behoud van cultuur en kwaliteit van onze dienstverlening, sterk internationaal te groeien.

By applying for a role at Zanders, you give us approval to use and retain your personal details. Taking into account Zanders’ nature of enterprise, you are expected to behave to a high moral standard. A Pre-Employment Screening (PES) by a third party is part of the application process.

 

De procedure

Zie jij jezelf al werken als Corporate Campus Recruiter bij Zanders? Dan zijn wij heel nieuwsgierig naar jou!

Wil je eerst meer weten over deze uitdagende functie? Of heb je eerst behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Deborah Siahaija (Talent Acquisition Manager) via 06 2940 5518.

Vragen over deze vacature?
Vraag Deborah Siahaija.

Bel +31 35 692 89 89
of stuur een e-mail

portret

Deel deze vacature