DevOps Specialist

Zanders ondersteunt al 26 jaar bedrijven en instanties wereldwijd waar zij in aanraking komen met financiële markten. Van oudsher doen wij dat met maatwerkadvies en het uitvoeren van proces- en systeemimplementatietrajecten op het vlak van treasury- en financieel risicomanagement. Onze groei naar 200 specialisten in 7 landen in de afgelopen 26 jaar is het resultaat van een nadruk op vak expertise, “belofte maakt schuld” en nauw persoonlijk contact – zowel onderling als in onze klantrelaties.

Sinds drie jaar leveren wij ook specialistische cloud software binnen ons kennisdomein om onze klanten operationeel te ontzorgen. Dit doen wij onder meer via www.zandersinside.com, waarvan inmiddels tientallen klanten gebruikmaken. Het succes is de aanleiding om onze ambities en implementatiekracht op te schalen, zodat we onze klanten met zowel meer producten als verregaande integratie met treasury- en risicomanagementsystemen kunnen bedienen.

Word jij onze DevOps Engineer?

Jouw functie

Onze jonge architectuur is opgebouwd volgens moderne principes uit een netwerk van een hard groeiend aantal containers. We willen onze consultants/ontwikkelaars efficiënter én beter laten werken door onze ontwikkel- en productieprocessen naar een hoger niveau te tillen.

De eerste focus in deze rol ligt op het uitbreiden van onze CI/CD pipelines met “Infrastructure as Code”, en alle noodzakelijke wijzigingen die daarbij komen kijken.

Je wordt verantwoordelijk voor de gehele infrastructuur, d.w.z. bedenkt en implementeert wijzigingen daarin en bent het eerste aanspreekpunt voor de rest van de organisatie. We  zoeken hiervoor een self-starter met meerdere jaren relevante werkervaring, die het leuk vindt om samen met een jong team (10 FTE) wat moois neer te zetten.

Werkzaamheden

 • Onderhoud en uitbreiding van de automatische CI/CD pijplijn om zowel de kwaliteit van onze producten als het gemak van ontwikkelaars te verbeteren
 • Zorg dragen voor de onderdelen van de infrastructuur die niet aan producten zijn gerelateerd. Denk hierbij aan de account structuur, data opslag en het archiveren van rapporten.
 • Continue verbeteren van de data veiligheid binnen Zanders Inside
 • Meedenken in nieuwe product ontwikkeling met een technische blik

Om succesvol te zijn beschik je over

 • Academisch werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met DevOps, bij voorkeur in een omgeving met gevoelige klant informatie zoals bij een bank of een verzekeraar
 • Minstens 3 jaar ervaring met container gebaseerde architectuur in de cloud
 • Ervaring met CD/CI pipelines
 • Voorkeur voor zelfstandig, projectgericht werken
 • Een voorkeur voor organisaties met korte lijnen, waarbij je goed in staat bent zelf structuur aan te brengen in je werk
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden jou

Een afwisselende baan, in een groeiende organisatie met ambitie en overwegend jonge, hoogopgeleide en gemotiveerde collega’s, waarbij zowel conceptueel vormgeven als praktisch uitwerken van infrastructuur tot de kerntaken behoort. Uiteraard tegen een competitief salaris en met flexibele arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden.

Verder bieden we trainingen, goede koffie, gratis fruit, een jaarlijkse Zanders trip naar een (verrassings-) locatie in Europa en andere uitjes en borrels!

Wie wij zijn

Wij zijn een toonaangevend, onafhankelijk consultancy kantoor met drie expertisegebieden: Treasurymanagement, Risicomanagement en Corporate Finance. Sinds de oprichting in 1994 is Zanders uitgegroeid tot een internationaal gevestigde speler. Met meer dan 190 collega’s werken we vanuit onze kantoren in Nederland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, België, Zweden, Japan en de Verenigde Staten. We adviseren multinationals, financiële instellingen en instellingen in de publieke sector.

Interesse?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief. Stuur jouw sollicitatie naar careers@zanders.eu

By applying for a role at Zanders, you give us approval to use and retain your personal details. Taking into account Zanders’ nature of enterprise, you are expected to behave to a high moral standard. A Pre-Employment Screening (PES) by a third party is part of the application process.

Questions about this vacancy?
Ask Petra Wijnholds.

Call +31 35 692 8989
or send an e-mail

portret

Share this vacancy